Rólunk

A standibox vállalkozás 2011-ben azért jött létre, hogy külföldre (elsősorban Svájcba) bemutatóállványokat tervezzen és alvállalkozókkal gyártasson. Az évek során rájöttünk, hogy akkor lesz olyan a termék, amilyet a vevők igényelnek, ha mi gyártjuk. Ezért 2016-ban létrehoztuk a saját műhelyünket.

Cégünk fontosnak tartja, hogy hosszú távú, tartós kapcsolaton keresztül, partnereink valódi szükségleteit megfelelő, egyszerű, gyors megoldással teljes mértékben kielégítse. Kollégáink szakmai tapasztalatával és rugalmasságunkkal garantáljuk, hogy vevőink mindig a megfelelő és kiváló terméket kapják meg rövid határidővel.

A látványtervtől, a 3D modelleken és a műhelyrajzokon keresztül a szériamunkáig minden feladatra képesek vagyunk. Lakatosipari cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik állványok, displayek, műszerdobozok, fémszerkezetek tervezésében és gyártásában, valamint gyártóeszközök karbantartásában.

Fő profilunk az ergonomikus munkaállomások, hidraulikusan állítható magasságú munkaasztalok és ipari számítógép-burkolatok, fémszerkezetek tervezése és gyártása.

standibox - 8060 Mór, Kossuth L. u. 28. | Tel.: +36 20 336-0563 | info@standibox.hu | www.standibox.hu
© standibox 2023. | web: info@u22.hu